Naar de inlogpagina
De yuzu-siroop van Bacanha
De yuzu-siroop van Bacanha is een aromatisch concentraat van deze uitzonderlijke citrusvrucht uit Azië. Het aroma is zuur, fruitig en de citroengeur is uniek.
De ruwe yuzu-siroop kan worden gebruikt in uw recepten voor smoothies, cocktails, limonades of aangelengd met plat of bruisend water.
Ingrediënten van de biologische yuzu-siroop: pure biologische rietsuiker, water, biologisch yuzu-sap, geconcentreerd biologisch citroensap, natuurlijk yuzu-aroma, natuurlijk mandarijnaroma, limoenextract, citroenzuur.
Fles van 400 ml.
Recept Knapperige salade met viooltjessiroop en yuzu-siroop
Een uitgekiende balans tussen knapperigheid, frisheid en een explosie van kleurrijke smaken.
Ingredienten:
-komkommer
-spinaziescheuten
-perzik
-andijvie
-munt
-olijfolie
-paarse basilicum
-radijs
-rood shisoblad
-2 cl ruwe viooltjessiroop
-2 cl ruwe yuzu-siroop
Was en snijd de verse ingrediënten: komkommer, spinazie, perzik, witlof.
Garneer met plakjes radijs, paarse basilicum en rode shiso.
Breng op smaak met ruwe viooltjesiroop en yuzu-siroop. Voeg vervolgens de olijfolie toe.
Locatie van het merk Saint-Soupplets, Île de France, Frankrijk
Sinds de oprichting in 2013 zet Bacanha zich in voor de productie van hoogwaardige, smakelijke biologische siropen met een ecologische visie die de impact van wegwerpbare flessen drank vermindert.
De siropen worden gemaakt van zorgvuldig geselecteerde grondstoffen van hoge kwaliteit.
Ze zijn minder zoet dan traditionele siropen en hebben een hogere concentratie aan natuurlijke aroma’s en extracten, waardoor ze een ongeëvenaarde aromatische kracht hebben…
We gebruiken geen kleurstoffen of conserveermiddelen, dus de siropen hebben natuurlijke kleuren, met weinig of geen kleurstoffen, afhankelijk van het recept en het fruit.
Op voorraad