Naar de inlogpagina
Extra vergine olijfolie, koud geëxtraheerd, productie oktober 2024
Deze biologische extra vierge olie is een volle Siciliaanse olie, heeft een amberachtige groene kleur en wordt gekenmerkt door aangenaam bittere en pittige aromatische tonen.
Het is een zoete olie met een delicate en bijzonder fruitige smaak met tonen van vers geplukte tomaat, groene amandel en artisjok.
Deze smaaksuggesties weerspiegelen de kenmerken van het oogstgebied, dat bepaalde soorten heuvelolijven produceert die in een traditionele biologische agrarische context worden geoogst op het grondgebied van Butera, Riesie en Mazzarino (Sicilië).
Door het drietraps koude extractieproces, dat binnen zes uur na de oogst plaatsvindt, blijven alle smaakkenmerken van de olijven intact.
Uitstekend zowel koud als warm te gebruiken.
– Inhoud: 0,5L
– Oogstperiode: Vanaf 1 oktober 2024 tot het einde van de productie
Op voorraad